Over ons

Voor iedere uitdaging een passende oplossing

webdevelopment

Jij vraagt, wij bouwen en denken mee

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen, we doen niet altijd wat een klant vraagt. We denken graag kritsch mee. We kijken heel goed naar wat je als klant nodig hebt en wat je doelen zijn. Voor we beginnen met het schrijven van code, maken we een projectplan. Zo maken we eindproducten die niet alleen voor nu voldoen aan je wensen, maar ook klaar zijn voor de toekomst.

afspraak is afpraak

Afspraak = afspraak

Eerlijke afspraken maken vinden we belangrijk, zo weten we beiden waar we aan toe zijn. Niemand heeft baat bij een onmogelijke tijdsplanning of een on-gespecificeerde aanpak. Wij hebben liever een klant die dat over 10 jaar nog steeds is dan dat we snel scoren. Daarom werken we transparant en houden we van korte communicatielijnen. Afspraak is bij ons écht afspraak.

op tijd

Op tijd & binnen budget

We zijn helder in onze afspraken qua planning en budget. Soms werken we op uurbasis en soms op projectbasis, dit is afhankelijk van de wensen van de klant. Wat de vorm ook is, we geven een duidelijk overzicht van wat er wanneer gedaan wordt. En als je wilt, kun je dit realtime volgen. Je krijgt namelijk toegang tot ons project management systeem. Zo transparant zijn we.

Jouw wensen staan centraal

We werken voor kleine en grote klanten, maar één ding hebben ze allemaal gemeen, een hoge return on investment op hun digitale projecten. We zien een website of een stuk software nooit als een los item maar als een middel om je doel te bereiken. Of je nu meer omzet wil bereiken of efficiënter te werk wilt gaan, wij denken vanuit een technisch oogpunt mee maar verliezen nooit het doel uit ogen.

We zijn ervan overtuigd dat effectieve projecten starten met een kop koffie en een goed gesprek. Vervolgens maken we een technische analyse, zodat we beiden weten welke stappen uitgevoerd worden en welke handvaten we hiervoor gebruiken (het wiel opnieuw uitvinden laten we graag over aan anderen). We komen tot een plan van aanpak en een gedetailleerde offerte en dat alles geheel vrijblijvend.