Diensten

Samenwerken met ervaren ontwikkelaars

Websites

Een website die snel laadt, die eruit ziet zoals hij ontworpen is en optimaal leesbaar is voor Google. Dat zijn de websites die wij bouwen. We gebruiken Wordpress of Laravel als canvas en maken de website exact zoals jij hem bedoelt. Goed werkbaar in iedere browser en op ieder apparaat. Standaard bouwen we "de voorkant" mobile-first. Van een kleine tot complexe websites, we helpen je graag.

Webshops

Kijken, kijken en wel kopen. Iedere fractie van een seconde die je bezoeker langer moet wachten is hij één klik verwijderd van de concurrent. Wij gebruiken onze technische kennis om webshops zo optimaal mogelijk te programmeren. En nee, dit hoeft niet vanaf scratch, want dagelijks werken de beste programmeurs aan WooCommerce. We zouden wel gek zijn als we geen gebruik maakten van deze mooie open source plugin.

Mobiele apps

Wanneer je doelgroep zich voornamelijk op mobiele apparaten bevindt bied een eigen app de uitkomst. Soms maken we apps in de programmeertaal van het platform, Swift voor iOS of Java voor Android. Soms is het efficienter om voor twee platformen tegelijk de app te maken, we gebruiken dan een hybrid programmeertaal zoals bijvoorbeeld AngularJS en Ionic. De aanpak is volledig afhankelijk van je project en toekomstvisie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Webapplicaties

Een webapplicatie is een programma wat via het internet te benaderen is. Klanten komen meestal bij ons met de vraag voor een webapplicatie als ze excel zijn ontgroeid, de huidige software niet meer aan de wensen voldoet of als er specifieke wensen zijn. Webapplicaties bouwen we meestal met Laravel of CakePHP als framework. Dit stelt ons in staat jouw wensen binnen korte termijn op een veilige en schaalbare manier vorm te geven in een maatwerk applicatie.

Api integraties

Api's (Application Programme Interfaces) geven je de mogelijkheid om de kennis en kunde van andere software te gebruiken in je eigen website / shop / app / webbapllicatie. Zo kun je bijvoorbeeld de Google Maps api gebruiken om de gps gegevens van een adres op te vragen of de api van Mollie inzetten om een online betaling af te wikkelen. Api's zijn er in veel soorten en maten en kunnen de functionaliteiten van je project verreiken. Het klinkt ingewikkeld, maar wij helpen je graag.

Koppelingen

Het verbinden van verschillende systemen zorgt voor consistentie, gemak en scheelt vooral een hoop tijd (en dus geld) op de lange termijn. Want het is niet heel logisch om dezelfde data, die nodig is in een ander systeem, handmatig in te gaan voeren. Dat kost niet alleen tijd, maar is ook nog foutgevoelig. Wij zorgen ervoor dat de voorraad uit je webshop actueel is, dat kwaliteitsrapporten aan objecten worden gekoppeld of webformulieren automatisch in je CRM pakket landen. Iedere koppeling is mogelijk.

Hosting & Service

Het grote voordeel van weboplossingen is dat ze altijd en overal toegankelijk zijn. Hier is echter wel een goede webserver voor nodig en laten we die toevallig een paar hebben. Veilig gestald in twee hoogwaardige datacenters in Amsterdam. Zo zorgen we ervoor dat je oplossing minimaal 99,99% in de lucht is, wel zo makkelijk. We sluiten ook graag een service level agreement met je af, zo ben je niet alleen van goede hosting verzekerd maar zorgen we ook voor regelmatige updates en upgrades.

Conceptontwikkeling

Het komt regelmatig voor dat we alleen of samen met één van onze partners een "eigen" oplossing ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is Klachtenregistratie.com, een oplossing die het registeren van klachten een fluitje van een cent maakt. Heb je een goed idee waarmee je een specifiek probleem kunt oplossen? Laat het ons weten!

Benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen?

Bel of mail Michel, hij vertelt je graag meer.

Michel Verhoeven

Michel Verhoeven

Oprichter & webdeveloper