ERP systeem Fundustry events

-
De ruggengraat voor 100+ uitjes, 200.000+ jaarlijkse bezoekers en 8 locaties

Probleemstelling

Fundustry Events verzorgt actieve uitjes voor meer dan 200.000 bezoekers per jaar verdeeld over 8 locaties. Door de platte bedrijfsstructuur van de organisatie boden bestaande Enterprise Resource Planning Systemen niet de gewenste functionaliteiten om alle processen te ondersteunen. Samen met Woweb werd gekeken naar een oplossing in de vorm van een webapplicatie die de “back-bone” van het bedrijf zou kunnen vormen.

Klant:

Fundustry Events

Diensten:

Onderhoud, Webapplicatie

Techniek:

CakePhp, Javascript, html5, Bootstrap 3

Uitdaging

Met 200.000 jaarlijkse bezoekers verdeeld over 8 locaties is het primaire doel om interne processen te stroomlijnen in één systeem. Voor Fundustry Events is het belangrijk dat ze altijd inzicht hebben in de resources van de organisatie, personeel efficiënt inplannen en medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. De uitdaging voor ons was dan ook om een systeem te bouwen wat mee kan groeien met de organisatie.

Kassasysteem

Boekingen

Personeel

Inkoop

Inventaris

Facturatie

CRM

Analyse

Oplossing

De backoffice brengt alle bedrijfsprocessen voor Fundustry samen in een beveiligde cloud omgeving. De web-omgeving geeft volledige toegang tot het kassasysteem, de boekingsmodule, de planningsmodule, CRM, de omzet, de kosten en meer. Naast volledige statistieken generen is de applicatie in staat boekingen automatisch te ontvangen, bevestigen, in te plannen, te factureren en de bijkomende resources te managen. De oplossing bevat diverse koppelingen met een boekhoudpakket, meerdere websites, een personeelsapplicatie en een webshop.

Belangrijkste resultaten:

  • Alle medewerkers werken volgens vaste processen;
  • Boekingen, facturatie en administratie geautomatiseerd;
  • Realtime diepgaande informatie voor de directie;
  • Volledig schaalbaar.

Martijn van den Bout

Algemeen directeur, Fundustry Events

“We begonnen met een boekingsmodule maar inmiddels heeft Woweb heel ons hele ERP systeem gebouwd. Ze hebben een klein team wat de communicatielijnen kort houd en ze denken echt in oplossingen.”

Wil je meer weten over dit project?

Bel of mail Michel, hij vertelt je graag meer.

Michel Verhoeven

Michel Verhoeven

Oprichter & webdeveloper